60460 “kei” gezellig

RKSV Prinses Irene te Nistelrode meldt het volgende op hun website:

Het was bijzonder druk op het vrijwilligers- en sponsorfeest. En niet onbelangrijk natuurlijk, er was een gezellige sfeer. Dit kwam niet in de laatste plaats door de prachtige muziek die de band “Sixty For Sixty” speelde.ric-de-groot-vrijwilligersavond-2014

Heerlijk muziek uit de jaren zestig en zeventig speelden ze vooral, die ook goed in de smaak viel bij de jongere vrijwilligers en sponsoren. Nummers van The Stones, Beatles, Creedence Clearwater Revival, Moody Blues en vele andere popgroepen werden ten gehore gebracht en er werd volop gedanst. Achter de drums zagen we een bekende zitten, namelijk de directeur van onze sponsor Hagro; Ric de Groot (foto). Toch net een meer aansprekende kwaliteit dan de voetbalkunsten van zijn mededirecteur Ben Hanegraaf!

60460-vrijwilligersavond-2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *