Zaterdag 29 november: Down the road festival

Zaterdag 29 november spelen we op het ‘Down the road’ festival in de Potter in Schaijk. Het wordt een mooie avond. We spelen om 23.00u een setje unplugged. We dragen het optreden op aan Willie. Hij kan niet meedoen omdat hij herstellende is van een hartoperatie (het gaat hem goed): kom luisteren naar onze unplugged ‘Willie, this one’s for you’ gig.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door John Schobben . Bookmark de permalink .

Over John Schobben

Guitars: Fender stratocaster '64, Fender telecaster '59, Ovation Custom Legend '80, Epiphone Les Paul Standard '00 Amp: Line 6 Amplifi 150 Trapdozen: I Pad / Amplifi Strings: Ernie Ball regular slinky (electric) en Martin bronze extra light (acoustic) CV: 1967 - 1970: Big Cooper Beat Band 1970 - 1977: Soft Kick 1975 - 1977: Yuma 1978 - 1981: Dayglow 1978 - heden: Big Band Kirchroa 1977 - 1985: Big Band Revu orchestra Grevenbicht 1980 - 2002: studiomuzikant en invaller/free lancer 1980 - 2000: Big Band Sancta Maria 1990 - 2002: Bustin 'Loose 2006 - heden: project 'Leijband' 2008 - heden: Soft Kick revival 2008 - heden: Jos Haagmans Band 2009 - heden: 60460 Favoriete muziek: blues Houdt niet van: melodietjes naspelen (zelf en in TV programma;s als X factor, Holland's got talent en dat soort XXXXXX Favoriete bluesnummer: Stormy monday - Allman Brothers band Stones topper: Wild horses Beatles topper: Nr 9 beste Nederlandse nummers ooit: Annabel, kopje koffie (zonder dat XXXX refrein dan) Speelt als laatste nummer in een gig graag: Bloed, Zweet & tranen Houdt niet van: effectpedalen die 0,5 uur voor een optreden bezwijken Favoriete Nederlandse blazer: Candy (sorry Eric) Beste Nederlandse gitarist: Jan Akkerman Beste gitarist mondiaal: Clapton? Cooder? Matheny? of... Bonny Raitt? Beste bassist mondiaal: Sting? Hennie of Jo van der Beek? Beste Zangeres: Janis Joplin, Bette Hart, Anouk of Claire Torry? Beste Zanger: Al Jarreau, Karel Verspaget of Mari Beste boek: de eeuw van mijn vader, Lord of the rings, We moeten het over Kevin hebben. Mooiste film: sound of music en Sissy (maar niet heus) Beste LP: dark side of the moon Mooiste guitar licks: Keith Richard Leukste avond van de week: maandag (repetitieavond 60460) L:eukste stad om op te treden: Venetie en Schaik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *