Concert op Carnavalszaterdag

Op zaterdagavond 14 Februari, de Carnavalszaterdag, geven wij een concert in de Phoenix in Schaijk in de Concordiazaal, vanaf 21.30 uur tot in de latere uurtjes.

Wij blijven trouw aan ons repertoire van bekende popmuziek uit de 60’er jaren, ook als het Carnaval is. Wij hebben veel reacties gehad en gemerkt, dat we met dit optreden tijdens de Carnavalszaterdag veel mensen een groot plezier doen. Dit wordt beslist een geweldig gezellige avond. Tot zaterdag de 14e in de Phoenix !

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door Ric de Groot . Bookmark de permalink .

Over Ric de Groot

Medeoprichter en lid van het eerste uur van Discretion van 1967 / 1972. Drummer en begonnen met geleende trommels van de drumband. Na enige tijd het eerste drumstel, een prima Sonor set, in Amsterdam gekocht bij een achterneef en vele jaren gebruikt. Ik heb er dierbare herinneringen aan ! Vanaf 1973 de drummer van Jeugdhofkapel De Mukke, en later daaruit voort komend de (small) big band tot 1998.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *