Bike Festival Brabant

Logo-BFB-2014-2-300x227[1]Op zaterdag 27 Juni spelen wij op het Bike Festival Brabant in Zeeland. Dit jaarlijks terugkerend festival met medewerking van de wereldkampioenen Bart Brentjens en Daphny van den Brand, wordt georganiseerd door de Rotary Schaijk /Land van Ravenstein en de opbrengst gaat naar goede doelen, waaronder dit jaar de Cistic Fibrosis Stichting (Taaislijm ziekte) en naar Stikaro Schaijk (Stichting Kansarmen Roemenië). Onze band speelt op zaterdavond op het festivalterrein aan de Tweehekkenweg in Zeeland. We spelen vanaf 20.00 uur tot 1 uur s’nachts.

Er is van alles te doen op het terrein: Uiteraard de 24 uurs mountainbike race (die enkele malen het terrein kruist en zelfs door de feesttent gaat), de 6 uurs race, de bedrijvencompetitie, maar ook hometrainwedstrijden met medewerking van bekenden uit de gemeenschap en er zijn enkele spectaculaire attracties voor alle bezoekers. Het wordt weer een geweldige happening. Onze band 60 4 60 geeft ook graag de medewerking voor de genoemde goede doelen. Wij rekenen weer op veel fans !

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door Ric de Groot . Bookmark de permalink .

Over Ric de Groot

Medeoprichter en lid van het eerste uur van Discretion van 1967 / 1972. Drummer en begonnen met geleende trommels van de drumband. Na enige tijd het eerste drumstel, een prima Sonor set, in Amsterdam gekocht bij een achterneef en vele jaren gebruikt. Ik heb er dierbare herinneringen aan ! Vanaf 1973 de drummer van Jeugdhofkapel De Mukke, en later daaruit voort komend de (small) big band tot 1998.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *